HOME > UW PROJECT


UW PROJECT

NATUURLIJKE KWALITEITEN BINNENSHUIS

Met natuurlijke, decoratieve materialen levert LivingEarth Company een bijdrage aan nieuwbouw, verbouwing en renovatie. Wij richten ons daarbij niet alleen op de uitvoering van het werk, maar ook op het geven van informatie en praktisch-technisch advies.

Op deze website vindt u projectfoto's van de opdrachten die in de afgelopen jaren door ons zijn uitgevoerd. De foto's zijn voorzien van een toelichting.
Daarnaast kunt u gebruik maken van de pagina's 'Vraag en Antwoord' op deze website.
Heeft u een (technische) vraag, dan is deze welkom.

U kunt onze brochure aanvragen. Op de contactpagina geeft u dan aan over welke produkten / activiteiten u informatie wilt ontvangen.


leemstuc
 
leemproject
 
leem
 

VAN VOORBEREIDING TOT EN MET UITVOERING

EEN BEZOEK EN EEN GOED GESPREK
De ervaring leert dat een bezoek van LivingEarth Company en een 'face to face' gesprek zowel voor belangstellenden als voor LivingEarth Company meer opleveren dan een toegestuurde prijslijst of twee emails.
Juist in de actieve wisselwerking tussen mensen ontstaan nieuwe inzichten en ideeŽn.

Wij nodigen u hierbij uit om met ons in gesprek te gaan voor een 'verkenningstocht' of om mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst !

BEKIJK ONZE PROJECTFOTO'S !
Onze projectfoto's zijn ondergebracht in series. Ze worden gepresenteerd op basis van stucprodukt (bijv. leemstuc of Stucco Lustro) en onderwerp (bijv. wandverwarming of renovatie). Zo kunt u gemakkelijk een serie vinden die aansluit op uw wensen of situatie.
De series en foto's zijn voorzien van een toelichting.

De foto's geven u een goed beeld van onze activiteiten, van onze ervaring en van de kwaliteit van de afwerking.

(VER)BOUWEN, RENOVEREN EN AFWERKEN MET NATUURLIJKE MATERIALEN
Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouwing of renovatie en wilt u leem / leemstuc, Stucco Lustro of Tadelakt opnemen in de plannen ?
Houdt u dan in gedachten, dat u vanaf de eerste tekeningen en berekeningen met deze natuurlijke stucprodukten rekening dient te houden. Met andere woorden: men dient vanaf het begin naar de afwerking met leem / leemstuc, Stucco Lustro of Tadelakt toe te werken.

De aard en de kwaliteit van de ondergrond en van de aan het stucwerk voorafgaande werkzaamheden bepalen in belangrijke mate de kwaliteit van de latere decoratieve afwerking.

MEERWAARDE VAN NATUURLIJKE BOUWMATERIALEN EN AFWERKINGSPRODUKTEN
Vaak worden de prijzen voor afwerking met natuurlijke bouwmaterialen en afwerkingsprodukten (w.o. leem / leemstuc, Stucco Lustro en Tadelakt) vergeleken met de prijzen voor afwerking met gangbare bouwmaterialen en afwerkingsprodukten (w.o. gipsstuc, Spachtelputz, Spack).
Het 'risico' van deze vergelijking is echter, dat men de meerwaarde van natuurlijke bouwmaterialen en afwerkingsprodukten te kort doet.

- Natuurlijke en ecologische / bio-based bouwmaterialen en afwerkingsprodukten die niet op een chemische wijze bewerkt zijn, dragen onmiskenbaar bij aan een gezond leefklimaat in het wooninterieur en werkinterieur. Zij zijn nl damp-open en geven geen schadelijke stoffen af.

- Hout, bamboe, wol, kurk, leemstuc, krijtverf en kalkverf ... Natuurlijke en ecologische / bio-based bouwmaterialen en afwerkingsprodukten stralen karakter en leven uit. Dit maakt het wooninterieur en werkinterieur heel behaaglijk.

- Leemstuc, Stucco Lustro en Tadelakt zijn decoratieve stucprodukten die laagsgewijs worden aangebracht.
Bovendien worden leemstuc, Stucco Lustro en Tadelakt op kleur opgeleverd.
Deze aspecten bepalen mede de tijd en aandacht die nodig zijn voor de afwerking van een ruimte.

 

Copyright © LivingEarth Company 2003-2015

HOME

LIVINGEARTH
COMPANY

UW PROJECT

ECOLOGISCHE
DUURZAAMHEID

LEEM ALS BOUWMATERIAAL

LIVINGEARTH'S
LEEMSTUC-
PRODUCTEN

STAMPLEEM

LEEMSTENEN

STUCCO LUSTRO

TADELAKT

NATUURLIJKE
ISOLATIE

WANDVERWARMING,
WARMTEWANDEN

PRIJS-
INFORMATIE

VRAAG EN ANTWOORD

CONTACT

PROJECTFOTO'S

LINKS NAAR
ENERGIE BESPAREN

   
   

.

0