groen lijn
 Een Beeld van een Badkamer ... met Stucco Lustro

 

Home

Stucco Lustro

Stucco Lustro,
Vraag en antwoord

Terug naar
Projectfoto's

Volledige kleurkaart ?
Klik hier om de brochure aan te vragen.

Klik op foto voor vergroting

             
  stucco_lustro   stucco_lustro   stucco_lustro  
             
             
  stucco_lustro   stucco_lustro   stucco_lustro  
             
             

EEN BEELD VAN EEN BADKAMER ... MET STUCCO LUSTRO

NATUURLIJK,  SPEELS,  ELEGANT  EN  MET  EEN  SUBTIELE  GLANS

De naam Stucco Lustro duidt eigenlijk op een oude decoratieve techniek. Deze techniek werd toegepast om marmer te kunnen imiteren en op verschillende oppervlakken marmer-effecten te creŽren.

De Stucco Lustro waarmee LivingEarth Company werkt, is een natuurlijk en decoratief afwerkingsprodukt voor muren, wanden en decoratieve elementen (bijv. een schouw). De werkwijze is als volgt.
Op een voorbereid oppervlak worden gekleurde stuclagen over elkaar heen aangebracht. Vervolgens wordt het oppervlak met olijfoliezeep bewerkt. Daarna kan een laag bijenwas op het oppervlak worden aangebracht.

Voor meer informatie klikt u linksboven op Stucco Lustro of op Stucco Lustro, Vraag en antwoord.
Voor de volledige kleurkaart vraagt u de brochure aan via de contactpagina.

De foto's hierboven betreffen de gerenoveerde badkamer in een huis uit de jaren '30. LivingEarth Company bracht in deze badkamer Stucco Lustro aan.
Op enkele vergrote foto's kunt u het speelse 'marmer'effect van Stucco Lustro goed zien (1e rij : 1e en 2e foto ; 2e rij : middelste foto).

De afmeting van de oorspronkelijke badkamer bleef behouden, maar de indeling en de aankleding werden geheel vernieuwd. Opvallende vernieuwingen in deze badkamer zijn de douche (met een open inloop, maar wel afgeschermd in verband met de privacy), een vrije doorloop naar de slaapkamer d.m.v. een toog, de teakhouten vloer en de natuurlijke muur-/wandafwerking met Stucco Lustro.

De architect en de eigenaar kozen voor een tijdloze, stijlvolle en rustige uitstraling. Dit vinden we o.a. terug in de keuze voor twee ovale waskommen, de glanzende houten vloer en in de natuurlijke afwerking met licht-grijze Stucco Lustro op de muren en wanden. De binnenzijde van de douche werd afgewerkt met bijpassende grote tegels in een licht-grijze tint.

Text en foto's copyright © LivingEarth Company 2003-2014

       
logo logo
groen lijn