groen lijn
 Nieuwbouw - Sfeervol en Decoratief met Leemstuc

 

Home

LivingEarth Company's
leemstucprodukten

Terug naar
Projectfoto's

Klik op foto voor vergroting

             
  leem_grijs_textuur   leemstuc_grijs   leem_haard_grijs  
             
             
  leemstuc_wit   leem_haard_oranje   leemstuc_wit  
             
             
  leemstuc_groen   leem_haard_groen   leemstuc_groen  
             
             

NIEUWBOUW - SFEERVOL EN DECORATIEF MET LEEMSTUC

TIJDLOOS, SFEERVOL EN DECORATIEF ...
        LEEMSTUC IS VEELZIJDIG !

Leemstuc is een natuurlijk en decoratief stucprodukt voor de afwerking van interieurs.
In nieuwbouw-woningen brengt leemstuc tijdloze en natuurlijke charme. Het verzacht de zakelijke uitstraling van beton en brengt eenheid en rust daar waar verschillende materialen voor de ondergrond gebruikt zijn (beton, kalkzandstenen, gipskartonplaten e.a.).

LivingEarth Company werkt met eigen leemstucprodukten : LivingEarth Base, LivingEarth Finish en Living Krystal Colours.
Leemstuc LivingEarth Base leent zich voor de voorbereiding en egalisatie van verschillende soorten ondergrond. Leemstuc LivingEarth Base kan ook daar ingezet worden waar vormgeving gewenst is.
Leemstuc LivingEarth Finish en Living Krystal Colours brengen kleur in het interieur.

Leemstuc van LivingEarth Company kenmerkt zich door een verfijnde samenstelling. Hierdoor is het heel geschikt voor de afwerking van nieuwbouw-woningen.

Voor meer informatie klikt u linksboven op LivingEarth Company's leemstucprodukten.

Hierboven ziet u foto's van drie verschillende nieuwbouw-interieurs. De woningen zijn gebouwd in de jaren '50, eind jaren '80 en ca 2000. De samenstelling van de huishoudens is heel verschillend : resp. een gezin met werkende ouders en jonge kinderen, een echtpaar waarvan de kinderen uit huis zijn en een echtpaar zonder kinderen.
Voor alle opdrachtgevers gold dat zij graag leemstuc op de begane grond wilden laten aanbrengen. De redenen varieerden van 'trendy', 'apart' tot 'meer warmte en sfeer' en 'een blikvanger in de woonkamer met een natuurlijk stucprodukt in een bijzondere tint'.

U ziet van links naar rechts en van boven naar beneden :
1e rij : Woning jaren '50. De opdrachtgever koos twee kleuren voor de afwerking van de woonkamer : donkergrijs met een duidelijke textuur en gebroken wit. Met deze kleuren werden de muren en de open haard afgewerkt.
2e rij : Woning eind jaren '80. De oorspronkelijke afwerking van de woonkamer in deze woning was zo sober, dat de opdrachtgever ervoor koos om de strakke lijnen te doorbreken d.m.v. vormgeving. Bovendien werd leemstuc in twee kleuren aangebracht : wit en zachtoranje. Het bakstenen trappenhuis werd ook afgewerkt met witte leemstuc.
3e rij : Woning ca 2000. De woonkamer van deze jonge nieuwbouw-woning kreeg een strakke haard en werd voor een deel met leemstuc afgewerkt. De leemstuc werd tot in de gang doorgetrokken. Men koos voor een subtiele groen-grijze tint.

Text en foto's copyright © LivingEarth Company 2003-2014

       
logo logo
groen lijn