HOME

LIVINGEARTH
COMPANY


Specialisatie en werkwijze

Activiteiten

Onze missie

Uitbesteden aan
LivingEarth Company

UW PROJECT

ECOLOGISCHE
DUURZAAMHEID

LEEM ALS BOUWMATERIAAL

LIVINGEARTH'S
LEEMSTUC-
PRODUCTEN

STAMPLEEM

LEEMSTENEN

STUCCO LUSTRO

TADELAKT

NATUURLIJKE
ISOLATIE

WANDVERWARMING,
WARMTEWANDEN

PRIJSINFORMATIE

VRAAG EN ANTWOORD

CONTACT

PROJECTFOTO'S

LINKS NAAR
ENERGIE BESPAREN

 

HOME > LIVINGEARTH COMPANY > Onze missie


LIVINGEARTH COMPANY

ONZE MISSIE

EEN BRON VAN INSPIRATIE
Het werken met natuurlijke bouwmaterialen en natuurlijke afwerkingsprodukten als leem, leemstuc, Stucco Lustro en Tadelakt geeft LivingEarth Company veel plezier en voldoening.
En de voldoening is compleet wanneer woonruimten en werkruimten die toe zijn aan een opknapbeurt of aan 'blos op de wangen' of panden die gerenoveerd moeten worden een nieuw leven tegemoet gaan met hulp van mooie natuurlijke materialen.

Elk natuur-produkt kent een uniek levensverhaal en is deel van de Aardse geschiedenis. In de natuur zijn een rijke diversiteit en verfijning ruimschoots voorhanden.
De bijzondere kwaliteiten en de eerlijke schoonheid die onlosmakelijk met natuur-produkten verbonden zijn, treffen ons iedere keer weer.

Eén ding staat daarbij voor ons vast: natuur-produkten kennen een Eigen Wijsheid.
Vanuit deze wijsheid dragen natuurlijke bouwmaterialen en afwerkingsprodukten bij aan het leefklimaat, de sfeer en de uitstraling van woningen en werkruimten čn aan de levenskwaliteit van kinderen en volwassenen.

Deze bron van inspiratie deelt LivingEarth Company graag met u !

WERK MET AMBACHTELIJK KARAKTER
De activiteiten van LivingEarth Company zijn een bewuste keuze en geven een specifieke richting binnen de bouw- en afbouwsector aan.
Het werk heeft een ambachtelijk karakter. Kenmerkend voor ambachtelijk werk zijn de handen van de uitvoerder(s), de hand-vaardigheid, de omgang met voornamelijk natuurlijk materiaal en het complexe proces van diverse 'ruwe' basismaterialen en verschillende grondstoffen naar een verfijnd eindresultaat.

EEN ECOLOGISCH PERSPECTIEF
Wij zijn ervan overtuigd, dat natuurlijke materialen die ničt op chemisch-synthetische wijze bewerkt of behandeld zijn een essentiële bijdrage leveren aan de kwaliteit van woningen en werkruimten. Deze natuurlijke materialen dragen in woningen en werkruimten in belangrijke mate bij aan het welbevinden, de gezondheid, de vitaliteit en de produktiviteit van mensen.

Vraag hier onze brochure aan.

 

LivingEarth Company ®  heet vanaf 10 oktober 2015   LivingEarth Company .

 

Copyright © LivingEarth Company 2003-2015