groen lijn
 De Ruimte en Rust van Natuurlijk Wit

 

Home

Leemstuc
LivingEarth Finish

Leemstuc
Living Krystal Colours

LivingEarth Company's
leemstucprodukten

Terug naar
Projectfoto's

Klik op foto voor vergroting

             
  wit   leemstuc_wit   leemstuc_wit  
             
             
  leemstuc_wit   leemstuc_wit   leemstuc_wit  
             
             
  leemstuc_wit   leemstuc_wit   leemstuc_wit  
             
             
  leemstuc_wit   leemstuc_wit   leemstuc_wit  
             
             

DE RUIMTE EN RUST VAN NATUURLIJK WIT

BLANC    HVIT    WHITE    BIANCO    VIT    WEISS    VALKEA    WIT    BLANCO    HVID
NIVEUS

Leemstuc is een natuurlijk en decoratief stucprodukt voor de afwerking van muren, wanden en plafonds. Leemstuc geeft interieurs een behaaglijke en sfeervolle uitstraling.

LivingEarth Company is gespecialiseerd in de afwerking van interieurs met natuurlijke, decoratieve materialen. Daartoe behoort ook de afwerking van woningen en werkruimten met leemstuc.
LivingEarth Company werkt met eigen leemstucprodukten : LivingEarth Base, LivingEarth Finish en Living Krystal Colours.

Wij bieden twee soorten natuur-wit aan :
Living Krystal Colours - Wit ; dit is een helder natuur-wit dat o.a. geschikt is voor de afwerking van plafonds.
LivingEarth Finish - Wit ; dit is een warm 'gebroken' natuur-wit dat geschikt is voor de afwerking van muren en wanden.

Voor meer informatie over leemstuc klikt u linksboven op Leemstuc LivingEarth Finish, Leemstuc Living Krystal Colours of op LivingEarth Company's leemstucprodukten.

De foto's hierboven betreffen verschillende interieurs in verschillende typen woningen. In deze fotoserie ziet u toepassingen met leemstuc Living Krystal Colours-Wit en LivingEarth Finish-Wit.
U ziet van links naar rechts en van boven naar beneden :
1e rij : 2e en 3e foto : Een zolder/werkkamer afgewerkt met leemstuc Living Krystal Colours-Wit (plafond en schuine wanden) en LivingEarth Finish-Wit (muren).
2e rij : 1e foto : Een zolder/werkkamer afgewerkt met leemstuc Living Krystal Colours-Wit. 2e foto : Een woonkamer waarvan een balk aan het plafond en de muren afgewerkt zijn met leemstuc-Wit. 3e foto : Een appartement afgewerkt met leemstuc Living Krystal Colours-Wit (plafond) en LivingEarth Finish-Wit (muren).
3e rij : 1e foto : Een trappenhuis afgewerkt met leemstuc Living Krystal Colours-Wit (plafond) en LivingEarth Finish-Wit (muren). 2e foto : Een trappenhuis waarvan de muren afgewerkt zijn met leemstuc Living Krystal Colours-Wit. 3e foto : Een hall afgewerkt met leemstuc Living Krystal Colours-Wit (plafond) en LivingEarth Finish-Wit (muren).
4e rij : 1e foto : Een woonkamer waarvan de muren afgewerkt zijn met leemstuc LivingEarth Finish-Wit en textuur (de haard is afgewerkt met leemstuc Living Krystal Colours-Grijs). 2e foto : Een close up van dezelfde muur afgewerkt met leemstuc LivingEarth Finish-Wit en textuur. 3e foto : Een woonkamer afgewerkt met leemstuc Living Krystal Colours-Wit (plafond) en LivingEarth Finish-Wit (muren).

Text en foto's copyright © LivingEarth Company 2003-2014

       
logo logo
groen lijn