groen lijn
 Geef Kleur aan het Interieur met Leemstuc

 

Home

LivingEarth Company's
leemstucprodukten

Leem en leemstuc,
Vraag en antwoord

Terug naar
Projectfoto's

Klik op foto voor vergroting

             
  leemstuc_rood   leemstuc_rood   leemstuc_oranje  
             
             
  leemstuc_geel   leemstuc_groen   leemstuc_groen  
             
             
  leemstuc_blauw   leemstuc_violet   leemstuc_violet  
             
             
  leemstuc_grijs   leemstuc_grijs_wit   leemstuc_wit  
             
             

GEEF KLEUR AAN HET INTERIEUR MET LEEMSTUC

EEN  REGENBOOG  AAN  MOGELIJKHEDEN

Leemstuc is een natuurlijk en decoratief stucprodukt voor de afwerking van muren, wanden en plafonds. Leemstuc geeft interieurs een behaaglijke en sfeervolle uitstraling.

LivingEarth Company is gespecialiseerd in de afwerking van interieurs met natuurlijke, decoratieve stucprodukten. Daartoe behoort ook de afwerking van woningen en werkruimten met leemstuc.
LivingEarth Company werkt met eigen leemstucprodukten : LivingEarth Base, LivingEarth Finish en Living Krystal Colours.

Wij bieden leemstuc in een ruim kleuren-spectrum aan : warm rood, gloedvol oranje, okergeel, kopergroen, lichtgrijs, natuur-wit .... Een regenboog aan mogelijkheden !

De serie LivingEarth Finish is gebaseerd op de kleuren gebroken wit, oker en rood.
Voor de serie Living Krystal Colours wordt gebruik gemaakt van (natuurlijke) pigmenten.

Voor meer informatie over leemstuc klikt u linksboven op LivingEarth Company's leemstucprodukten of op Vraag en antwoord.

De foto's hierboven betreffen verschillende interieurs in verschillende typen woningen. In deze fotoserie ziet u toepassingen met leemstuc in de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, violet, grijs en wit.
De tinten ontstonden met behulp van natuurlijke kleikleuren of met behulp van natuurlijke pigmenten of met behulp van gewone pigmenten.

U ziet van links naar rechts en van boven naar beneden :
1e rij : 1e foto : Afwerking van een keuken met Living Krystal Colours-Rood (achter het fornuis is een glasplaat geplaatst ter bescherming van de leemstuc-afwerking). 2e foto : Afwerking van een werkkamer met LivingEarth Finish-Rood (close up). 3e foto : Afwerking van een woonkamer met LivingEarth Finish-Oranje.
2e rij : 1e foto : Afwerking van een woon-/werkkamer met LivingEarth Finish-Geel. 2e foto : Afwerking van een haard met Living Krystal Colours-Groen. 3e foto : Afwerking van een slaapkamer met Living Krystal Colours-Groen.
3e rij : 1e foto : Afwerking van een keuken met Living Krystal Colours-Blauw. 2e foto : Afwerking van een woonkamer met Living Krystal Colours-Violet. 3e foto : Afwerking van een plafond met Living Krystal Colours-Wit en -Violet (de ruitvorm).
4e rij : 1e foto : Afwerking van een ronde wand in een woonkamer met Living Krystal Colours-Anthraciet / Grijs. 2e foto : Afwerking van een woonkamer met Living Krystal Colours-Anthraciet / Grijs en LivingEarth Finish-Wit (bij de overgang naar de keuken). 3e foto : Afwerking van een woonkamer met Living Krystal Colours-Wit (plafond) en LivingEarth Finish-Wit (muren).

Text en foto's copyright © LivingEarth Company 2003-2015

       
logo logo
groen lijn